jkh
12 مرداد 1401 - 16:41

نکات بهداشتی ضروری هنگام پخت و توزیع نذری

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه به تشریح برخی نکات بهداشتی ضروری هنگام پخت و توزیع نذری پرداخت. علیرضا اجرایی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به افزایش توزیع نذورات در ماه‌های محرم و صفر گفت : با توجه به این شرایط جهت حفظ سلامت جامعه رعایت برخی نکات بهداشتی ضروری است. نکات بهداشتیوی افزود: اولین نکته مهم در این زمینه بحث استفاده از مواد مرغوب و بهداشتی و رعایت نکات بهداشتی در تهیه نذورات است. تهیه نذوراتاجرایی گفت: افرادی هم که در پخت نذری شرکت دارند باید به طور جد رعایت نکات بهداشتی را داشته و از دستکش و ماسک استفاده کنند. کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر بحث ظروف مورد استفاده در توزیع نذورات است که در این زمینه توصیه می‌شود از ظروف یکبارمصرف پلاستیکی به هیچ عنوان برای توزیع غذا و نوشیدنی گرم استفاده نشود. وی افزود: حرارت موجب آزاد شدن برخی از مواد این ظروف شده که بسیار سرطان زا و خطرناک است و استفاده از این ظروف تنها در توزیع نوشیدنی سرد مانند شربت بلامانع است. اجرایی گفت: در توزیع نذورات گرم باید از ظروف یکبارمصرف گیاهی استفاده شود. وی افزود: توصیه می‌شود اگر افراد قصد رفتن به محل توزیع نذری را دارند، از ظروف خانگی خود استفاده کرده و نذری خود را در این ظروف بریزند. کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه توصیه کرد: افراد حتما ظروف یکبار مصرف استاندارد را از مراکز معتبر تهیه کنند. اجرایی بر لزوم مدیریت پسماند ظروف یکبار مصرف هم تاکید کرد و افزود: از هیات‌ها و مراکز توزیع نذورات درخواست داریم حتما سطل‌های زباله را در کنار محل توزیع نذری قرار دهند تا از هرگونه پراکنده شدن پسماند ظروف یکبار مصرف در سطح معابر جلوگیری شود . باشگاه خبرنگاران جوانکرمانشاهکرمانشاه
شناسه خبر: 527456